HOW TO CREATE

 

 

 

 

Een beetje uitleg betrefd deze pagina. Daar ik al van mijn geboorte bij wijze van spreken met het kunstenaars gevoel ben groot gebracht heb ik tijdens mijn levens periode de kans gehad en gekregen om mij zoveel mogenlijk te ontplooien in mijn talenten. Daar de jonge knaap al vroeg begonnen was om elk toestel uit elkaar te vijzen en zo een zoektocht begon . Naar het ontdekken hoe iets gemaakt is en hoe het werkt , zo ben ik nog steeds,ten ergenis en nadelen van de eigenaar waar het toestel van was ,maar ik had nadien telkens iets bijgeleerd . Namelijk waar het toestel of de andere onderdelen ervan nog voor een ander doel konden gebruikt worden. Dit is een proces dat eigenlijk de kunstenaar voorziet van kennis op den duur, en de materie op een geheel andere wijze geconstrueerd wordt. Zodanig er een creatief proces in mezelf afspeeld en een creatie gestart is.

Het materiaal dat ik gebruik om mijn elektronica beelden te maken komt van allerhande bronnen, het liefst van giften van producenten enz. Meestal afbraak toestellen die uitelkaar gedaan worden en ik een andere dimensie geef. Ook ben ik dan een kleine recyclage pion geworden ,zodat ik op den duur een hoop material verzameld heb dat op een ethische en esthetische manier kan gebruikt worden ,en in elkaar gepuzzeld wordt tot een creatie.

Mochten mensen denken mij een plezier te kunnen doen, met materiaal dan ben ik zeer geintresseerd. Daar het tegenwoordig nog moeilijk is om achter mooi geschikt materiaal te komen , kunnen mij mailen op het volgende adres MAIL TO ROANT

Waar ik interesse voor heb zijn ; relay's van 12 volt ,oude camera's , viewfinders , kleine lcd schermpjes van camera's ,kortom elektronica materiaal dat mij de mogenlijk kan geven , om visueel werk te maken.

Alvast bedankt

 

Wat kan je verwachten op deze pagina verder?

Elektronica ervaringen ,schema's ,tekeningen van uitgevoerde ontwerpen , ook robot schema's en linken enz ..., de site is constant in opbouw, en zal wekelijks upgedate worden.

Mijn Artistieke curiculum vite , Fotografie 1980 te Geel en omstreken ,Tekeningen in pastel en gemengde techniek 1982, Verlichting ontwerpen 1988 Antwerpen , Interieur ontwerp en uitvoering Antwerpen 1990 , Beeldhouwer in metaal 1992 , Beeldhouden in elektonica 1996, Fashion ontwerpen van exclusive lichtgevende effecten voor mode ontwerpers .

Tentoonstelling Hoger Instituut Kempen te Geel fotografie 1980.

Rudi Suls opdracht moederhuis Geel , gedenkteken Lievens 1984.

Tentoonstelling Antwerpen Keizerlei groep 1992.

Tentoonstelling Cultureel Centrum te Geel 1997.

Cristof Coppens groepstentoonstelling 1998 te Brussel Dreams and Nightmares met , Delvaux , Wim Godderis , Patrick Hoet , Carine Lauwers , Walter Lecompte , Renaud Lemaitre ,Philipe Mathys , Matador , Luk Stallaert , Reinhilde Terryn , Kaat Tilley , Koen Van Mechelen , Gerald Watelet , Weyers & Borms .

Rudi Suls opdracht rotonde te Geel 1998

Uitgevoerde opdrachten in onderaanneming voor mode ontwerper Walter Van Berendonck 1998 - 1999

Uitgevoerde opdracht MALHAS Italy Milaan zie ook

1999

Uitgevoerde opdracht Erik Verdonck Parijs

2002

 

Rudi Suls , Senne Suls opdracht Tessenderloo 2002

Senne Suls

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

page4

 

 

 

 

 

 

hoerobot